photos/lmc.jpg

Advies en realisatie van Integrale Instandhouding, Integrated Logistics Support en Maintenance Management

Dit bureau voert voor diverse partijen in de (defensie)industrie, opdrachten en werkzaamheden uit en koppelt gegeven advies aan realisatie.

De uitgebreide kennis en ervaring strekt zich uit over diverse deelgebieden van Integrale Instandhouding, Integrated Logistics Support en Maintenance Management:

·         Logistic Support Analysis / opstellen van maintenanceplannen en -programma’s van complexe installaties en systemen

·         Specificatie en verwerving (technisch) van ILS / instandhoudingsproducten binnen omvangrijke projecten

·         RAMS / LCC engineering binnen ontwerp- en realisatie van projecten

·         Realisatie FMECA / RCM t.b.v. het ontwikkelen van onderhoudsprogramma’s

·         Realisatie FMEA voor toetsing van bestaand ontwerp van diverse installaties

·         Toepassing FMECA / RCM / MTA / LORA t.b.v. toetsing bestaande onderhoudsprogramma’s

·         Werken met en implementatie van diverse ondersteunende software voor LSAR en Maintenance Management

 

4LMC B.V. is opgezet door Pieter Dominicus BSc. BA.

 

Pieter studeerde HTS werktuigbouw en heeft met een aantal jaren werkervaring op zak de avondopleiding HEAO Management Economie en Recht doorlopen. Met deze basis van techniek, organisatiekunde en werkervaring heeft hij diverse veranderprojecten en opdrachten op het gebied van Integrale Instandhouding, Maintenance Management en projectbeheersing gedefinieerd en gerealiseerd, eerst in vast dienstverband bij Damen Schelde Naval Shipbuilding en Imtech Industrial Services en sinds 2009 als zelfstandig adviseur en specialist Integrale Instandhouding & Maintenance Management binnen 4LMC B.V.

 

Specifieke werkervaring:

·         Het definiëren en implementeren van Integrale Instandhouding en Maintenance Engineering als werkmethodiek en product binnen diverse organisaties.

·         RAMS engineering en –rapportage binnen een project dat voor LSA(R) wordt uitgevoerd
c.f. Mil. Std 1388.

·         Projectleider Integrale Instandhouding voor het nieuwbouwproject van de Hydrografische Vaartuigen voor de Koninklijke Marine.

·         Het schrijven van aanbiedingen voor Integrale Instandhouding en onderhoudscontracten voor diverse projecten op het gebied van infrastructuur, elektrotechniek en scheepsbouw.

·         Uitvoering van diverse optimalisatietrajecten van onderhoudsprogramma’s voor complexe installaties en systemen.

·         Het opstellen en opvolgen van netwerkplanningen voor grootschalige projecten binnen de industrie en de scheepsbouw.

 

 

 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pieter Dominicus

E-mail: Dominicus.4LMC@kpnmail.nl

GSM   :06-4677 3689

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre