RH Marine


photos/RH-Marine-Group.jpg

RH Marine & Offshore specialiseert zich in innovatieve maatwerk oplossingen (systemen en services) op het gebeid van elektrische installaties en voortstuwingssystemen, automatiseringssystemen, geïntegreerde brugsystemen, navigatie en communicatiesystemen, HVAC (heating, ventilation & airconditioning) en audio/visueel entertainment.

 

Meer dan 1000 werknemers zijn werkzaam voor RH Marine & Offshore.

 

Wij zijn actief in diverse eindgebruikers markten: van naval schepen tot baggerschepen, offshore schepen en platforms, pijp- en kabelleggers, cruise schepen, ferries en luxe mega jachten. Als ‘total system integrator’ neemt RH Marine de totale verantwoordelijkheid van alle geïnstalleerde systemen aan boord. Wij dragen zorg voor project management, engineering, installatie, site management, inbedrijfstellen en tevens verzorgen wij het onderhoud voor zowel nieuwbouw als retrofits.

 

RH Marine is gecertificeerd door Lloyds Register Quality Assurance en voldoet aan ISO 9001 en de NATO standaarden AQAP-2110 en AQAP-160.

 

RH Marine & Offshore is onderdeel van de RH Marine evenals Radio Holland Group, RH Marine Germany, Royal Dirkzwager, RH Marine Schiffbau-/Dockbautechnik en Van Berge Henengouwen Installaties. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 70 vestigingen langs de vaarroutes is RH Marine in staat om 24 uur per dag ondersteuning en service op locatie te verlenen.


www.rhmarinegroup.com

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre