CGI


 

CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. Met ongeveer 74.000 professionals wereldwijd levert CGI een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consulting diensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. Wij combineren innovatieve dienstverlening en oplossingen met een gedisciplineerde werkwijze én bieden onze professionals een uitdagende carrière.

Met een track record van 95% on-time en on-budget projecten neemt CGI een leidende positie in binnen de sector. Ons wereldwijd bereik, gecombineerd met lokale dienstverlening vanuit honderden locaties over de hele wereld, zorgt voor de nodige schaalgrootte alsmede de nabijheid om snel op de behoeften van klanten in te kunnen springen.

Dankzij onze business consultancy, systeemintegratie en managed services behalen onze klanten een optimaal rendement op hun investeringen en profiteren zij van technologieën en bedrijfsstrategieën waarmee de beste financiële resultaten worden behaald. De gemiddelde score voor klanttevredenheid komt al jaren uit op een 9. Een duidelijk bewijs van CGI's toewijding.

 

 

CGI Nederland

George Hintzenweg 89 |

3068 AX Rotterdam | Nederland

+31 (0)88 564 0000

info.nl@cgi.com

www.cginederland.nl

www.werkenbijcgi.nl

Top Employers Nederland

Top Employers Nederland

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre