Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord


photos/nhn.jpg

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. NHN is in die rol een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met de (economische) ontwikkeling van de regio te maken hebben.

 

 

Ondernemersbelang centraal

Ondernemers zijn cruciaal voor de economische groei. Daarom helpt NHN ondernemers die willen innoveren, investeren, vestigen of uitbreiden in Noord-Holland Noord. Naast het ondersteunen van individuele ondernemers zet NHN zich ook in voor het algemene ondernemersbelang. We helpen de overheden en partijen in de regio bij het optimaliseren van het vestigingsklimaat en we zetten de regio en haar sterke sectoren wereldwijd op de kaart door gerichte regiomarketing en communicatie.

 

 

North Sea Energy Gateway

‘North Sea Energy Gateway’ is het nieuwe merk waarmee de regio Noord-Holland Noord, en dan specifiek het offshore cluster, internationaal op de kaart wordt gezet. De strategische ligging aan de Noordzee, de ruimte, het innovatieve bedrijfsleven en de aanwezigheid van kennis en logistieke verbindingen in de regio spelen hierbij een cruciale rol.
www.northseaenergygateway.com

 

 

Wilt u investeren in Noord-Holland Noord? Neem dan contact op:

· Bjorn Borgers via 06-33817919 of bborgers@nhn.nl 

· John Spee via 06-51357395 of jspee@nhn.nl 

www.nhn.nl

www.investinnhn.com

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre