Ilias-solutions


AMC 2017 Sponsering – ILIAS Solutions

 

ILIAS Solutions is sinds midden jaren ’90 gespecialiseerd in het ontwikkelen van Management Informatie Systemen voor Defensie. Kiezen voor ILIAS betekent kiezen voor een geëngageerde lange termijn partner die snel kan inspelen op de laatste ontwikkelingen binnen defensie. We richten ons op ‘Mission Driven Logistics’.

 

Ons COTS platform ondersteunt commandanten bij het optimaliseren van de balans tussen inzet(baarheid) en kosten. We ondersteunen de gehele waardeketen van de krijgsmacht. Operationele inzet, incl. ‘deployed operations’, drijft onderhoud, voorraadbeheer, inkoop, transport en de processen van, naar en bij toeleveranciers.

 

Wij hebben de ambitie uitmuntend te zijn in onze ondersteuning van defensie organisaties, de enige klanten waar we ons op richten. We zijn er vast van overtuigd dat uitmuntendheid de standaard moet zijn bij Defensie; geïnformeerdheid is daarbij van essentieel belang.

 

Bewezen expertise in Management Informatie Systemen voor Defensie

ILIAS Solutions bestaat uit een team van toegewijde mensen in zowel ontwikkeling, implementatie als onderhoud van ons Defensie Platform. Door ons volledig te richten op ‘Mission Driven Logistics’ worden onze mensen ervaren als experts die de Defensie taal spreken.

 

Klanten ervaren ILIAS Solutions als een partij die zeer snel toegevoegde waarde levert. We hebben een actieve ‘ILIAS User Community’ die samen met ons de ontwikkeling stuurt. 

 

Focus op Defensie

Met meer dan 20 jaar ervaring ten dienste van defensie organisaties, zijn onze oplossingen helemaal afgestemd op de specifieke vereisten van Defensie. Ons platform is gemaakt door Defensie, voor Defensie en bewijst dagelijks haar kracht voor organisaties zoals de Belgische Defensie (BeDef), NATO, de Chileense luchtmacht (Fuerza Aérea De Chile), de Royal Air Force, Northrop Grumman, FN Herstal en Lockheed Martin. Voor de Nederlandse Marine wordt ILIAS ingezet bij het beheer van een deel van de vloot en voor de Nederlandse luchtmacht worden de transport operaties gefaciliteerd.

 

“ILIAS geeft ons de centrale visie die we nodig hebben. Mits steun van het hoogste niveau, is ILIAS de beste tool die beschikbaar is op de markt.”

Lt. Col. Luc Ruyssinck

(Air) GS – Belgian Defense

 

Wat zou ILIAS voor de Nederlandse Defensie kunnen betekenen?

Bekijk de PDF

 

 

 

 

Contact-us

ILIAS A&D B.V.

  Transistorstraat 31, 1322CK Almere

      The Netherlands

  +31 36 751 97 51

contact@ilias-solutions.com

www.ilias-solutions.com

 

 

 

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre